Odnesi.si

Kontaktni telefon 02 566 94 86
Prijava na e-NOVICE
E-mail:
PRVA STRAN DARILA AKCIJA O PODJETJU PIŠITE NAM
Novo v ponudbi | Artikli v prihodu | Najbolj gledani artikli | Dostava in vračilo blaga | Pogoji poslovanja
Hitro iskanje Iskalnik:  
 

E-mail:
Geslo:
Ste pozabili geslo?
Registriraj
Vsi oddelki
Računalništvo Prenosniki Zvok in slika Foto TV sprejemniki Projektorji Potrošni material Trdi diski Tipkovnice Miške SSD diski USB ključki  
Ponudba Ponudba
Spoštovani, Gost! Pišite nam info@partners.si
  Košarica

AKCIJE
RAZPRODAJA (2)
Predstavitveni - Renew (3)
RABLJENO
Računalništvo (2908)
TV in audio (234)
Foto, GPS (142)
Bitcoin in kripto varnost (1)
Igralne konzole in igre (460)
Potrošni material (1075)
Pametna - LED svetila (3)
Biro in šola (11)
Pametni dom (3)
Droni
Zdravje in osebna nega
Šport in prosti čas (28)
Telefonija (35)
Alarmi in domofoni
Elektro ogrevanje
Infrardeči (IR) grelni paneli
Kaminske peči / kamini na drva
Kaminske peči na drva z montažo
Kaminske peči / kamini na pelete
Kamin. peči na pelete z montažo
Klima naprave (6)
Poslovni prikazovalniki (1)
Klima naprave z montažo
Prezračevalne naprave (1)
Električni radiatorji-grelniki (5)
Videonadzor (5)
Penine - šampanjci
Gospodinjski aparati


IR grelni panel First Heating WIST Elegant Ogledalo 500W +termostat (60x60x2,3)

Model: IRFHWIST500EO
IR grelni panel First Heating WIST Elegant Ogledalo 500W +termostat (60x60x2,3)
POMEMBNO OBVESTILO!

Zaradi različnih razlogov (nedobavljivost, neaktualnost ipd.) smo artikel, ki si ga ogledujete, umaknili iz naše ponudbe. Artikel si lahko ogledate, vendar ga ne morete naročiti.
Za kakršna koli vprašanja nam pišite na

 
Objavi na Facebooku Vračilo artikla v 45 dni


Podatki o IR grelnem panelu First Heating WIST Elegant Ogledalo 500W +termostat

Infrardeči paneli za ogrevanje(električni priključek), proizvedeni v podjetju FIRST Heating s.r.o., predstavljajo sodoben in ekonomičen sistem ogrevanja za gospodinjstva, hotele, bolnišnice, pisarne, gostinske in proizvodne objekte.  Gre za proizvod nemškega podjetja (proizvodnja v Češki). Posebnost grelnih panelov First Heating – jedro infrardečih grelnih celic je izdelano iz unikatne silicijeve grelne folije, ki se izdeluje v Nemčiji in ima izjemne grelne lastnosti. Folija greje prostor(oddaja IR žarke) ša kako uro potem, ko panelu izklopimo dovod elektrike.  Življenska doba folije  je vsaj 30 let. IR grelni paneli ne potrebujejo nobenega vzdrževanja, nobenih servisov, nimajo nobenih premikajočih se delov...Pritrditev na strop ali steno(pozicija važna zaradi izkoristka), priključitev elektrike, nastavitev termostata in deluje!

Tehnični podatki -Okvir: brez, prednja plošča ogledalo, dimenzija 60 x 60 x 2,3cm, max temp.panela 125°C,  moč 500 W za gretje prostora do 8 m2.
Možne barve panela  :  ogledalo
Opremljen z radijskim sprejemnikom in brezžičnim termostatom,  možna optimalna prilagoditev temperature za vsak dan in prostor, 1 termostat krmili do 10 panelov, 
Namestitev možna : na strop ali steno, priključni kabel dolžine 2 m, priključna napetost 230V, teža 9 kg
Garancija 5 let

Po oddanem naročilu za nabavo IR panel-/a/ov preko naše spletne strani Vas pokličemo, da se dogovorimo in preverimo:

- ali ste izmed ponujenih panelov izbrali praviln-ega/e za Vaše potrebe
- da Vam ob naročilu več panelov priznamo možni količinski popust (pripravimo nov predračun)
- da dokončno definiramo barvo(izvedbo), v kolikor model panela to dopušča
- ali Vam po prejetem nakazilu izbran panel/panele odpošljemo in sami po priloženih navodilih izvedete montažo,
- ali pa želite obisk našega sodelavca, da Vas obišče in pripravi predračun prodaje in montaže panelov glede na Vaše potrebe. Informativna cena enostavne montaže panela (nadometna, do 6 m priključnega kabla na pripravljeno vtičnico, nastavitev termostata, dostava Pomurje ali širša okolica Maribora) znaša 80 € + DDV; točen predračun se izdela ob ogledu.

Ne prezrite : V primeru prodaje in mantaže panelov se fizičnim osebam z uporabno površino stanovanja/hiše manj kot 120m2/250m2 obračuna naprava in montaža z 9,5 % DDV. Praviloma izvajamo montaže na področju Pomurja in Maribora. Za ostale pokrajine v Sloveniji pokličite 041 639 754, da najdemo najugodnejšo rešitev!

Nedvomno spadajo IR grelni paneli First Heating med najlepše na trgu. Izbirate lahko med belo in črno barvo (mat ali sijočo), z okvirjem (aluminj) ali brez, z ogledalom v okviru panela, tipsko sliko (velika izbira), logo Vašega podjetja ali Vašo osebno fotografijo po naročilu. Upoštevati je potrebno, da se lahko paneli glede na tip in model montirajo na strop ali steno ali oboje. Za preverbo možnosti pokličite 041 639 754 in našli bomo ekonomično in lepo rešitev...

Splošno – ogrevanje z IR grelnimi paneli First Heating – oz. infrardeče ogrevanje kot dopolnilo (alternativa) obstoječemu načinu ogrevanja. Možni občutni prihranki stroškov ogrevanja !

IR ogrevalni sistemi delujejo po enakem načelu, kot toplotni žarki sonca. Sonce ogreva zemljo z infrardečim sevanjem – IR paneli z dolgimi infrerdečimi valovi (od 7 do 10 um) grejejo vse predmete v sevalnem področju ogrevanja. Z infrardečim sevanjem se ogrevajo tla, stene, pohištvo, ljudje, živali. Skoraj vsa akumulirana toplota v ogretih predmetih, pohištvu, tleh..., se postopoma sprošča v zrak v prostoru, vendar brez dvigovanja prahu in izsuševanja zraka. Posledično manjše izgube pri zračenju prostorov.

Ugoden stranski učinek uporabe te tehnologije ogrevanja je zdravstveni vidik, saj infrardeča toplota deluje zelo pozitivno na področju človekovih notranjih organov. Infrardeče sevanje se pogosto uporablja v medicinske namene. Ima pozitiven učinek na telo in izboljša vaše splošno dobro počutje.

Pri tradicionalnem (konvekcijskem) ogrevanju pade temperatura takoj, ko prezračimo prostor in veliko energije je potrebno, da se prostor znova ogreje na želeno temperaturo. Pri IR ogrevanju pa so v prostoru ogreti vsi predmeti (tla, stene, pohištvo, itd.) in temperatura v prostoru pada veliko počasneje. Ker nas IR ogrevanje greje neposredno, imamo prijeten, topel občutek že pri temperaturah ki so za nekaj stopinj nižje kot sicer. Znano pa je, da vsaka stopinja manj, prinese prihranek pri strošku ogrevanja za okrog 6%. Z uporabo primernega termostata (pri nekaterih modelih priložen), pravilnim izračunom potrebne moči in števila panelov ter pravilno postavitvijo le teh, lahko občutno zmanjšamo stroške ogrevanja (napram npr. ogrevanju s kurilnim oljem).

Seveda moramo pri uporabi IR panelov upoštevati Pravilnik o racionalni rabi električne energije , ki dovoljuje uporabo električnega ogrevanja le kot dogrevanje, ter tam, kjer ni možnosti ostalih načinov ogrevanja. Raba električne energije je praviloma dovoljena le za dopolnilno ogrevanje objektov razen v primerih, kjer ni možna uporaba primarnega energetskega vira za ogrevanje (23. člen v Pravilnik o racionalni rabi energije pri gretju in prezračevanju objektov ter pripravi tople vode (Uradni list SRS, Št.81, 11.10.1984)).

Košarica je trenutno prazna


KLIMAMONTAZA
ssd
Priporočamo  Priporočamo
ACER A515-58M-705U Intel Core i7-1355U 15.6inch FHD 16GB LPDDR5 512GB PCIe NVMe SSD UMA Wi-Fi 6E + BT W11H Steel Gray

ACER A515-58M-705U Intel Core i7-1355U 15.6inch FHD 16GB LPDDR5 512GB PCIe NVMe SSD UMA Wi-Fi 6E + BT W11H Steel Gray

Cena: 982,67€
Dobava: na zalogi