Odnesi.si

Kontaktni telefon 02 566 94 86
Prijava na e-NOVICE
E-mail:
PRVA STRAN DARILA AKCIJA O PODJETJU PIITE NAM
Novo v ponudbi | Artikli v prihodu | Najbolj gledani artikli | Dostava in vrailo blaga | Pogoji poslovanja
Hitro iskanje Iskalnik:  
 

E-mail:
Geslo:
Ste pozabili geslo?
Registriraj
Vsi oddelki
Raèunalništvo Prenosniki Zvok in slika Foto TV sprejemniki Projektorji Potrošni material Trdi diski Tipkovnice Miške SSD diski USB kljuèki  
Ponudba Ponudba
Spotovani, Gost! Piite nam info@partners.si
  Koarica

AKCIJE
RAZPRODAJA (2)
Predstavitveni - Renew (3)
RABLJENO
Raèunalništvo (2823)
TV in audio (194)
Foto, GPS (137)
Bitcoin in kripto varnost (1)
Igralne konzole in igre (423)
Potrošni material (1105)
Pametna - LED svetila (3)
Biro in šola (11)
Pametni dom (3)
Droni
Zdravje in osebna nega
Šport in prosti èas (33)
Telefonija (26)
Alarmi in domofoni
Elektro ogrevanje
Infrardeèi (IR) grelni paneli (1)
Kaminske peèi / kamini na drva
Kaminske peèi na drva z montažo
Kaminske peèi / kamini na pelete
Kamin. peèi na pelete z montažo
Klima naprave (8)
Poslovni prikazovalniki (1)
Klima naprave z montažo
Prezraèevalne naprave (1)
Elektrièni radiatorji-grelniki (5)
Videonadzor (6)
Penine - šampanjci
Gospodinjski aparati


IR grelni panel First Heating WIST Elegant 500W B/È/BS/ÈS +termostat (60x60x2,3))

Model: IRFHWIST500E
IR grelni panel First Heating WIST Elegant 500W B/È/BS/ÈS +termostat (60x60x2,3))
POMEMBNO OBVESTILO!

Zaradi razlinih razlogov (nedobavljivost, neaktualnost ipd.) smo artikel, ki si ga ogledujete, umaknili iz nae ponudbe. Artikel si lahko ogledate, vendar ga ne morete naroiti.
Za kakrna koli vpraanja nam piite na

 
Objavi na Facebooku Vrailo artikla v 45 dni


Podatki o IR grelnem panelu First Heating WIST Elegant(brez okvirja) 500W B/È/BS/ÈS +termostat

Infrardeèi paneli za ogrevanje(elektrièni prikljuèek), proizvedeni v podjetju FIRST Heating s.r.o., predstavljajo sodoben in ekonomièen sistem ogrevanja za gospodinjstva, hotele, bolnišnice, pisarne, gostinske in proizvodne objekte.  Gre za proizvod nemškega podjetja (proizvodnja v Èeški). Posebnost grelnih panelov First Heating – jedro infrardeèih grelnih celic je izdelano iz unikatne silicijeve grelne folije, ki se izdeluje v Nemèiji in ima izjemne grelne lastnosti. Folija greje prostor(oddaja IR žarke) ša kako uro potem, ko panelu izklopimo dovod elektrike.  Življenska doba folije  je vsaj 30 let. IR grelni paneli ne potrebujejo nobenega vzdrževanja, nobenih servisov, nimajo nobenih premikajoèih se delov...Pritrditev na strop ali steno(pozicija važna zaradi izkoristka), prikljuèitev elektrike, nastavitev termostata in deluje!

Tehnièni podatki -Okvir : BREZ, dimenzija 60 x 60 x 2,3 cm, max temp.panela 125°C,  moè 500 W za gretje prostora do 8 m2.
Možne barve panela  :  mat bela, mat èrna, bela z visokim sijajem, èrna z visokim sijajem ; barvo definiramo ob naroèilu (komentar, dogovor).
Opremljen z radijskim sprejemnikom in brezžiènim termostatom,  možna optimalna prilagoditev temperature za vsak dan in prostor, 1 termostat krmili do 10 panelov, 
Namestitev možna : na strop ali steno, prikljuèni kabel dolžine 2 m, teža 9 kg
Garancija 5 let

Po oddanem naroèilu za nabavo IR panel-/a/ov preko naše spletne strani Vas poklièemo, da se dogovorimo in preverimo:

- ali ste izmed ponujenih panelov izbrali praviln-ega/e za Vaše potrebe
- da Vam ob naroèilu veè panelov priznamo možni kolièinski popust (pripravimo nov predraèun)
- da dokonèno definiramo barvo(izvedbo), v kolikor model panela to dopušèa
- ali Vam po prejetem nakazilu izbran panel/panele odpošljemo in sami po priloženih navodilih izvedete montažo,
- ali pa želite obisk našega sodelavca, da Vas obišèe in pripravi predraèun prodaje in montaže panelov glede na Vaše potrebe. Informativna cena enostavne montaže panela (nadometna, do 6 m prikljuènega kabla na pripravljeno vtiènico, nastavitev termostata, dostava Pomurje ali širša okolica Maribora) znaša 80 € + DDV; toèen predraèun se izdela ob ogledu.

Ne prezrite : V primeru prodaje in mantaže panelov se fiziènim osebam z uporabno površino stanovanja/hiše manj kot 120m2/250m2 obraèuna naprava in montaža z 9,5 % DDV. Praviloma izvajamo montaže na podroèju Pomurja in Maribora. Za ostale pokrajine v Sloveniji poklièite 041 639 754, da najdemo najugodnejšo rešitev!

Nedvomno spadajo IR grelni paneli First Heating med najlepše na trgu. Izbirate lahko med belo in èrno barvo (mat ali sijoèo), z okvirjem (aluminj) ali brez, z ogledalom v okviru panela, tipsko sliko (velika izbira), logo Vašega podjetja ali Vašo osebno fotografijo po naroèilu. Upoštevati je potrebno, da se lahko paneli glede na tip in model montirajo na strop ali steno ali oboje. Za preverbo možnosti poklièite 041 639 754 in našli bomo ekonomièno in lepo rešitev...

Splošno – ogrevanje z IR grelnimi paneli First Heating – oz. infrardeèe ogrevanje kot dopolnilo (alternativa) obstojeèemu naèinu ogrevanja. Možni obèutni prihranki stroškov ogrevanja !

IR ogrevalni sistemi delujejo po enakem naèelu, kot toplotni žarki sonca. Sonce ogreva zemljo z infrardeèim sevanjem – IR paneli z dolgimi infrerdeèimi valovi (od 7 do 10 um) grejejo vse predmete v sevalnem podroèju ogrevanja. Z infrardeèim sevanjem se ogrevajo tla, stene, pohištvo, ljudje, živali. Skoraj vsa akumulirana toplota v ogretih predmetih, pohištvu, tleh..., se postopoma sprošèa v zrak v prostoru, vendar brez dvigovanja prahu in izsuševanja zraka. Posledièno manjše izgube pri zraèenju prostorov.

Ugoden stranski uèinek uporabe te tehnologije ogrevanja je zdravstveni vidik, saj infrardeèa toplota deluje zelo pozitivno na podroèju èlovekovih notranjih organov. Infrardeèe sevanje se pogosto uporablja v medicinske namene. Ima pozitiven uèinek na telo in izboljša vaše splošno dobro poèutje.

Pri tradicionalnem (konvekcijskem) ogrevanju pade temperatura takoj, ko prezraèimo prostor in veliko energije je potrebno, da se prostor znova ogreje na želeno temperaturo. Pri IR ogrevanju pa so v prostoru ogreti vsi predmeti (tla, stene, pohištvo, itd.) in temperatura v prostoru pada veliko poèasneje. Ker nas IR ogrevanje greje neposredno, imamo prijeten, topel obèutek že pri temperaturah ki so za nekaj stopinj nižje kot sicer. Znano pa je, da vsaka stopinja manj, prinese prihranek pri strošku ogrevanja za okrog 6%. Z uporabo primernega termostata (pri nekaterih modelih priložen), pravilnim izraèunom potrebne moèi in števila panelov ter pravilno postavitvijo le teh, lahko obèutno zmanjšamo stroške ogrevanja (napram npr. ogrevanju s kurilnim oljem).

Seveda moramo pri uporabi IR panelov upoštevati Pravilnik o racionalni rabi elektriène energije , ki dovoljuje uporabo elektriènega ogrevanja le kot dogrevanje, ter tam, kjer ni možnosti ostalih naèinov ogrevanja. Raba elektriène energije je praviloma dovoljena le za dopolnilno ogrevanje objektov razen v primerih, kjer ni možna uporaba primarnega energetskega vira za ogrevanje (23. èlen v Pravilnik o racionalni rabi energije pri gretju in prezraèevanju objektov ter pripravi tople vode (Uradni list SRS, Št.81, 11.10.1984)).

Koarica je trenutno prazna


KLIMAMONTAZA
ssd
Priporoamo  Priporoamo
AMD Ryzen 5 4600G procesor z Radeon grafiko

AMD Ryzen 5 4600G procesor z Radeon grafiko

Cena: 112,14€
Dobava: ni na zalogi